Etichete

, , , , , , , , , , ,

Nu sunt un fan Traian Băsescu şi nici nu am calităţile necesare pentru a deveni. Am dezavuat de-a lungul activităţii mele bloggeristice practicile nedemocratice, stilul golănesc, trivialităţile, nepriceperea, stângăciile şi erorile actualului preşedinte al Republicii România.

Traian Băsescu a căzut astăzi în propria cursă construită cu migală din momentul în care s-a instalat la Cotroceni. Nu a ratat nicio ocazie de a fi populist şi demagog. Nu a ratat, de asemenea, nicio ocazie de a instiga presa ca un vânat excepţional pentru ca aceasta, contrariată, să-i ia urma. Trebuie să recunosc că, între statul mafiot care era pe cale să se instaureze – şi ar fi avut toate condiţiile – dacă Adrian Năstase ar fi avut acces la preşedinţia României şi varianta pe care o reprezenta atunci Traian Băsescu – despre ale cărui nocivităţi nu eram informaţi, Traian Băsescu a avut un plus de simpatie şi din partea mea. Însă modul megaloman, golănesc şi batjocoritor în care a înţeles să reprezinte cea mai înaltă funcţie în stat m-a determinat să-mi retrag ambasadele.

Atitudinea sălii care l-a huiduit astăzi pe Traian Băsescu în calitatea sa de preşedinte al României şi de garant al Constituţiei este stupefiantă. Insultându-l pe el, tinerii aceia naivi au insultat însemnele statului român.

Dacă în ţara noastră n-ar domni anarhia şi batjocura generalizate, dacă onoarea noastră ar mai reprezenta pentru cineva o cauză de apărat, în mod normal acei tineri ar trebuie să fie arestaţi şi anchetaţi. Altfel ne vom trezi mâine că se şterge cineva la dos cu drapelul nostru national. Pentru mine cel puţin, această insultă este de neacceptat.

Reclame