Etichete

, , , , , , , , , , , ,

Gripa porcină este o pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina o parte din populație printr-un vaccin obligatoriu

de Emilia Kareva

O jurnalistă austriacă de investigații avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanității e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare către FBI, împotriva Organizației Mondiale a Sănătații (OMS), Organizației Națiunilor Unite (ONU) și a câtorva dintre cei mai sus-puși oficiali ai SUA, pentru bioterorism și încercarea de a comite crime împotriva umanității, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1.

Ea solicită interzicerea măsurilor de vaccinare forțată în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinării, precum SUA sau Franța. Jane Burgermeister a luat atitudine și împotriva companiilor farmaceutice Baxter și Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară. Jane Burgermeister a luat atitudine și împotriva companiilor farmaceutice Baxter și Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecata în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripă aviară.

În afara acuzațiilor ce sunt acum investigate împotriva celor două companii farmaceutice, ea a mai depus plângere și împotriva OMS și Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinată unui laborator de cercetare – declanșată într-un tren Intercity în Elvetia. Cea mai mare îngrijorare a lui Jane Burgermeister este că „în ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anunțat oficial că vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piață din luna iulie a acestui an.

La scurt timp după ce a făcut publice acuzațiile sale, aceasta a fost concediată. „Cred că această decizie a fost legată de depunerea plângerii pentru bioterorism față de oamenii din Statele Unite și din întreaga lume. Pentru că am dreptul ca cetățean să raportez o infracțiune în cazul în care există dovezi credibile, intenționez să deschid un proces împotriva revistei Pennwell” explică ea.

„Am mai auzit și despre alți jurnaliști care, ca și mine, au fost concediați sau hărțuiți, pentru că au scris pe această temă”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune că duce lipsă de cititori, pentru că blog-ul ei personal, birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioadă.

Primul sindicat criminal la nivel global

În documentul numit „Probe pentru bioterorism” depus la FBI, Burgermeister indică un sindicat corporatist criminal la nivel internațional și oferă detalii amănunțite cu privire la încercarea sa de a duce la capăt planul său de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripă și prin instituirea unui program de vaccinare forțată.

În acest raport afirmă: „Există dovezi că organizații precum OMS și ONU și companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter și Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de bază, care se ocupă de coordonarea strategică și care a finanțat dezvoltarea, producția și eliberarea de viruși artificiali, pentru a justifica vaccinările în masă cu o substanță ce reprezintă o armă biologică, pentru a decima populația Statelor Unite și a controla bunurile și resursele din America de Nord.”

Jane Burgermeister spune că cei care conduc lumea din umbră (francmasonii), își stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilaterală și reuniunile Bildenberg. „Pot fi identificați ca și Illuminati, un grup asemănător familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”.

Acesta este „primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o țară sau un teritoriu intitulat „paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o mică măsură) care angajează organizații internaționale, cum ar fi ONU și OMS în interes propriu.

În procesul ei, curajoasa jurnalistă susține că pandemia de gripă a fost fabricată și „este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care și-a construit un număr mare de lagăre de concentrare FEMA (Agenția Federală de Administrare a Urgențelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare și gropi comune, în state precum Indiana și New York, pentru a băga oamenii în carantină și a se scăpa de cadavrele celor uciși prin atacuri cu arme biologice.”

Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars și Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagărele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA și vaccinările împotriva gripei porcine, precum și planurile pentru gropi comune în vecinătatea orașului Chicago și în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locațiile gropilor comune din Arizona și Texas.

Program camuflat pentru arme biologice

Dosarul „Probe pentru bioterorism” conține dovezi pentru acuzațiile pe care jurnalista austriacă le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistentă: Barak Obama, președintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii și sănătate publică al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate internă al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sănătății din Austria.

Aceștia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel internațional, care a dezvoltat, produs, depozitat și întrebuințat arme biologice pentru eliminarea populației Statelor Unite și a altor țări, cu scopul obținerii de câștiguri financiare. OMS, Uniunea Europeană, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor și alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producătoare de vaccinuri și Departamentul pentru servicii și sănătate publică al SUA au interacționat între ele pentru a dezvolta și distribui arme biologice și au obținut fonduri prin sistemul bancar și prin mecanismul comerțului global de narcotice.

Jane Burgermeister îi acuză pe aceștia că au complotat la conceperea, finanțarea și participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând și companiile farmaceutice Baxter și Novartis. Au conceput și apoi eliberat agenți biologici letali, în special virusul gripei aviare și virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forțată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populației vaccinate. Această acțiune este o violare clară a Actului Antiterorism prin arme biologice.

Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane

Acuzațiile lui Jane Burgermeister includ dovezi că Baxter AG, subsidiara austriacă a Baxter International, a eliberat în mod intenționat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna lui 2008 în 16 laboratoare din 4 țări. Laboratorul Baxter din Austria, unul din cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli și esențiali pași pentru a păstra în siguranță 72 kg dintr-un patogen clasificat ca și armă biologică, la distanță de toate celelalte substanțe, permițându-i să se amestece cu virusul gripei umane obișnuite.

Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare și umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria, care la rândul său a comercializat-o către alte patru firme din Cehia, Slovenia și Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinării pe dihori. Toți dihorii injectați au murit. Incidentul a trezit suspiciuni care s-au dovedit îndreptățite: analizele au dovedit că produsele respective conțineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripă aviară.

Mai mult decât atât, s-a dovedit că vaccinul era simultan infectat și cu virusul care produce gripa umană, H3N2! Problema rezidă nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practică despre care experții în bio-securitate afirmă că ar trebui complet interzisă, deoarece poate duce la apariția de mutații pentru a infecta ființele umane cu gripă aviară și astfel se poate produce o mult temută pandemie.

Acest incident nu a fost investigat nici de către OMS, nici de UE, nici de autoritățile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conținutul materialului virusului și nu s-a publicat nicio informație cu privire la implicațiile genetice ale eliberării virusului. Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sănătății din Austria, a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca atentat la bio-securitate, așa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecție.

Jurnalista austriacă dezvăluie faptul că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esențial pentru declanșarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumeră legile și decretele care ar permite ONU și OMS să preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislația care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condițiile declarării pandemiei.

Virusuri produse în laborator

Jane Burgermeister susține că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună referitoare la faptul că nu există niciun virus natural care să reprezinte o amenințare pentru populație. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare și cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator folosind fonduri de la OMS și de la alte agenții guvernamentale. Această „gripă porcină” este un hibrid format din gripă porcină propriu-zisă, gripă umană și gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experți.

OMS susține că această „gripă porcină” se împrăștie și că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Virușii ce au fost eliberați au fost creați și eliberați cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferențiate de cele ale gripei normale. Această „gripă porcină” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obișnuită.

Burgermeister afirmă că cifrele reprezentând numărul deceselor cauzate de „gripa porcină” nu sunt reale. Nu există potențial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenția de a ”proteja” populația. Există suficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.

În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licență, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 și a avut ca „primă urmare” o „rată de efecte secundare” astfel, îndeplinind condițiile definiției guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea).

Jane Burgermeister susține că același complex de companii farmaceutice și agenții guvernamentale la nivel internațional, care au dezvoltat și eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obținerea de contracte din declanșarea pandemiei.

Mass-media controlată de grupul ce coordonează programul „gripa porcină” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populația din Statele Unite să se vaccineze. Burgermeister mai susține, în acuzațiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis și Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanțat de acest sindicat internațional al crimei și conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populația lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani.

Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forțării oamenilor să renunțe la drepturile lor și, de asemenea, să instituie carantina în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele și terenurile celor uciși vor fi gata de a fi înhățate de către acest sindicat. Eliminând populația Americii de Nord și a altor continente, elita internațională obține accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum sunt apa și câmpurile petroliere nedezvoltate.

Dosarul complet include:

– informații complete și un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă, definițiile și reglementările OMS și ONU și istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
– dovezi științifice că virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);
– dovezi științifice care indică faptul că „gripa porcină” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în variantă armată”, de dr. A. True Ott și un articol pe aceeași temă din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
– dovezi ale eliberării intenționate a virusului gripei porcine în Mexic;
– dovezi ale implicării președintelui Obama, care evidențiază faptul că vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine și moartea unor oficiali implicați în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că președintele nu a fost niciodată testat pentru gripa porcină, pentru că fusese vaccinat anterior;
– dovezi că Baxter este un element al unei rețele de arme biologice;
– dovezi că Baxter a contaminat în mod intenționat materialul de vaccinuri;
– dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice;
– dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice;
– dovezi cu privire la manipularea legată de boală, realizată de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
– dovezi cu privire la rolul Laboratorului Național de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;
– dovezi cu privire la implicarea oamenilor de știință ce lucrează pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie și centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;
– controverse constituționale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieții, sănătății și a binelui public prin vaccinarea în masă;
– problema imunității și a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă;
– dovezi cu privire la existența unui sindicat corporatist internațional al crimei.

Articol preluat de pe site-ul acesta.