Etichete

, ,

Foto: aici

Aşa spun convenţiile lumii noastre: astăzi e ziua femeii. Pentru că timpurile se îmblânzesc. Pentru că lumina, căldura şi forţele sevelor se adună întru germinare. Pentru că natura renaşte. Pentru că moartea şi încremenirea firii sunt învinse de puterea unei noi vieţi. Aşa cum în trupul fiecărei femei stau, în genele ei, miliardele de femei dinainte. Slujind triumfului vieţii.

Iubiţi natura reînviată şi luminaţi-vă de bucuria mamelor voastre, de bucuria soaţelor, surorilor, iubitelor sau a fiicelor voastre. Bucuraţi-vă că sunteţi veriga necesară dintr-un lanţ binecuvântat şi neîntrerupt care vine din cer şi tot în cer se întoarce.

O floare arată triumful frumuseţii asupra posomorelii şi comunului, un zefir atrage ploaia cea aducătoare de viaţă şi rod iar steaua vă veghează, nevăzută ziua şi strălucitoare noaptea bucurându-se de visele voastre. Undeva, între ele, e cheia vieţii voastre fericite. Fiţi fericiţi că v-a pus în lumea aceasta o mamă neasemuit de blândă în vegherea ei. Fiţi fericiţi că prin femeie aţi cunoscut sau veţi cunoaşte plăcuta bucurie de a fi aici pe pământ şi în acelaşi timp în Rai. Fiţi fericiţi că prin femeie, fiinţa voastră se va prelungi în eternitate.

 

Reclame