Etichete

, , , , ,

Benjamin Fulford a făcut mai multe afirmaţii uluitoare în legătură cu Noua Ordine Mondială şi recenta alianţă a peste 80 de ţări din lume care i se opun.

Printre aceste afirmaţii este şi aceea că „întreaga flotă navală a SUA este inutilă, şi toţi sateliţii americani care orbitează în jurul planetei sunt inutili”. Desigur că o astfel de afirmaţie este foarte „tare”, şi pare greu de crezut, dar haideţi să vedem dacă există probe…

Într-un raport al Congresului American se arată că sateliţi ai NASA au fost de 4 ori „la mâna chinezilor”, în anii 2007 şi 2008.

Mai mult, experţi în computere, pe care americanii îi numesc „hackeri”, au reuşit să obţină controlul complet al sateliţilor, dar nu au folosit această ocazie pentru a manipula sateliţii, nu au dat nicio comandă în acest sens.

Toate acestea au ieşit la lumină datorită unei întâlniri din luna mai 2011 cu membri Air Force.

Experţii chinezi „s-au plimbat” prin reţeaua de calculatoare a Staţiei Svalbard din Spitsbergen (Norvegia) şi în cele din urmă au obţinut accesul liber la sateliţi.

Satelitul american LandSat-7 a fost afectat timp de 12 minute de o puternică interferenţă pe 20 octombrie 2007. Ulterior, acelaşi lucru s-a petrecut şi pe 23 iulie 2008.

Un al doilea satelit american, Terra EOS AM-1, a avut aceeaşi soartă pe 20 iunie 2008 şi pe 22 octombrie 2008.

De fiecare dată, s-a obţinut acces liber la sateliţi, dar nu au fost date niciun fel de comenzi de manipulare.

Practic, China îi avertizeaza pe americani că „satelitii nu vă sunt de niciun folos”.

EUROPA JOACĂ BLÂND

O ştire recentă arată că cei care sunt la conducerea Uniunii Europene vor să ne convingă că singura modalitate de a ieşi din criză este de a menţine actuala ordine financiară şi a o întări prin noi masuri specifice.

Preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), Jean-Claude Trichet, face presiune asupra Europei, şi totodată încearcă să manipuleze declarând că are încredere în capacitatea guvernelor de a restabili stabilitatea financiară prin aplicarea măsurilor prevăzute în Pactul de Stabilitate. El a spus ca înţelegrile la care au ajuns săptămâna trecută conducătorii ţărilor europene trebuie aplicate cât mai curând, acest lucru fiind „absolut decisiv”.

Se pare ca Fulford are dreptate: sunt presaţi de timp, pentru că nu mai dispun de bani suficienţi, şi singura lor salvare este să mai păcăleasca pe cineva cu nişte împrumuturi.

Grupul celor 5 ţări care se află sub ocupaţie totală a „Illuminati” (SUA, Anglia, Germania, Franţa, Italia) joacă un spectacol la care doar proştii mai pot să cadă de „fazani”: au început să se laude între ei pentru justeţea acţiunilor lor. Wolfgang Schaeuble, ministrul german de Finanţe, a afirmat că Italia „şi-a făcut temele” şi că a implementat măsurile de austeritate pe care conducerea le-a promis.

De cealaltă parte, China arată că are puterea să acţioneze în redresarea situaţiei, dar numai dacă „jocul” este jucat după reguli bine stabilite, fără excepţii. Printre rânduri, se poate citi că China nu mai are încredere în actualii „lideri” europeni.

„Europa nu ar trebi să privească China ca pe un salvator, deşi oficialii de la Beijing vor face tot ce le stă în putinţă să ajute un prieten la nevoie”, arată un comunicat transmis de agenţia naţională chineză Xinhua.

„Deşi Guvernul din China consideră că Europa poate găsi rezolvarea problemelor sale, nu şi-a exprimat intenţia de a acoperi datoria ţărilor de pe bătrânul continent”, scrie Reuters.

„Gestul de bună-voinţă arată că europenii nu ar trebui să privească China ca pe un rival. În ciuda diferenţelor politice, culturale şi economice, UE şi China sunt foarte buni prieteni. Însă nu putem juca rolul de salvator pentru Europa. Ţine de ţările de pe bătrânul continent să-şi rezolve problemele. Însă China are capacitatea de a ajuta un prieten”, se arată în comunicat.

Prin astfel de acţiuni, atât specific tehnice, cât si la nivel diplomatic, China arată că este în stare să joace un rol activ pentru viitorul planetei. Bunele intenţii sunt evidente, mai ales dacă ne gândim că au avut ocazii în care au demonstrat că puteau să facă rău dar au ales calea cea bună.

Benjamin Fulford a subliniat că vechii „puternici” nu mai au bani. Se pare că întradevăr FMI nu mai dispune decât de foarte puţini bani… şi toată lumea o ştie.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, după întalnirea cu reprezentanţii FMI, că… „riscurile sunt să nu găseşti bani atunci când îţi trebuiesc. Nu vreau să creez niciun fel de alertă, dar trebuie să fim prudenţi”.

AMERICA JOACĂ TARE

SUA a decis să atace din nou o mare şi puternică economie din lume, aceea a Japoniei: dolarul american s-a depreciat puternic, luni dimineata, pe pieţele asiatice până la un nivel istoric de 75,32 yeni, cu mult sub recordul înregistrat după al doilea război mondial, 75,67 yeni. După ce a atins acest prag, dolarul s-a restabilit la 75,70 yeni, un nivel considerat de nesuportat pentru companiile japoneze.

Imediat, Guvernul japonez a intervenit pe piaţa valutară pentru a slăbi yenul, scrie mass-media japoneză. În câteva minute, dolarul a sărit de pragul de 78 de yeni, după ce coborâse la 75,32 yeni, cel mai scazut nivel de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial.

Dolarul continuă de luni de zile să se deprecieze faţă de moneda japoneză ameninţând tot mai mult economia Japoniei.

Cu puţin înaintea crizei financiare din 2008 – 2009, dolarul era cotat la 120 de yeni.

Autorităţile japoneze îşi afirmă public, în fiecare zi, îngrijorarea legată de creşterea fără precedent a yenului (adică devalorizarea dolarului american).

Pentru elitiştii care conduc din umbră finanţele Americii, se pare că singura metodă de a face rost de bani este să atace mereu şi mereu economii puternice pentru a se înfrupta şi ei de acolo.

NOUA ALIANŢĂ BRIC JOACĂ CORECT

Noua alianţă construită în jurul BRIC (Brazilia, Rusia, India si China) face front comun şi adoptă o poziţie fermă faţă de criza artificială orchestrată şi menţinuta de către elitele occidentale „Illuminati”.

Grupul ţărilor BRIC adună în rezervele lor internaţionale, constând în principal în dolari şi euro, aproape 5.000 de miliarde de dolari, însemnând aproximativ 37 % din rezervele valutare ale tuturor celor 96 de state care contează în lume. Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau ţările membre ale zonei euro în frunte cu giganţii Franţa sau Germania pot fi trecute la categoria „alţii” atunci când vine vorba despre rezervele valutare pe care le deţin. Nici măcar Japonia, care ani la rândul a dominat topul, nu se mai află pe primul loc.

Japonia s-a arătat deschisă în continuare pentru cumpărarea titlurilor de stat europene însă, ca şi China, nu pare a fi entuziasmată de participarea financiară la un pachet financiar special care să sprijine economiile problematice din zona euro.

Alţi potentiali cumpărători, precum Brazilia şi Rusia, au arătat că sunt dispuşi să ajute zona euro, fie prin intermediul FMI, fie prin negocieri directe cu ţările implicate.

În această perioadă, liderii europeni caută ţări a căror rezervă valutară să fie suficient de mare, cum ar fi Japonia, China şi marile economii emergente, pentru a susţine fondul european de intervenţie financiară, prin care vor primi sprijin statele falimentare.

În prezent, Japonia deţine 20 de procente din titlurile emise de Fondul de Intervenţie Financiara European (EFSF), însă deocamdată nu şi-a afirmat disponibilitatea de a investi o parte din cei 1,2 trilioane de dolari pe care îi deţine, într-un nou vehicul financiar virtual.

O ştire de ultimă oră informează că EFSF a oprit miercuri 2 noiembrie o emisiune de obligaţiuni de 3 miliarde de euro. Motivul oficial: tensiuni pe piaţa financiară. Motivul real: probabil că BRIC a spus „Ajunge cu şmecheriile cu bani virtuali!”.

Poziţia noii alianţe este că toate aceste „inginerii” financiare care vehiculează bani virtuali nu-şi mai au rostul dacă se doreşte o reală prosperitate pentru întreaga planetă. Baza trebuie să fie bunurile fizice „palpabile” care se pot tranzacţiona în realitate.

SOLUŢIA GRECEASCĂ

Revenind în Europa, Sarkozy şi Merkel se întâlnesc cu liderii eleni pentru a-i convinge că este absolut necesar să aplice urgent planul pentru salvarea Greciei. Ei par a spune că „altă cale nu există”. Evident, este singurul mod de a mai păcăli în continuare Grecia, ca să continue să le ia banii.

Situaţia este fulimnantă, căci Nicolas Sarkozy şi omologul său chinez, Hu Jintao, se vor întâlni pentru un pranz „de lucru” în aceeasi zi!

Grecia va avea un referendum prin care poporul este întrebat dacă accepta planul de „salvare” propus de Occident. Anunţul domnului Papandreu, la doar cinci zile după prezentarea planului de salvare european, a provocat marţi (1 noiembrie) un adevărat cutremur pe burse, şi a reînviat temerile unui faliment al Greciei şi o dispariţie a zonei euro.

Într-adevăr, acesta este cel mai mare coşmar al Occidentului: dispariţia euro!

Într-o discuţie telefonică, Sarkozy şi Merkel au asigurat că sunt „hotarâţi” să pună în aplicare planul convenit. Şi, după o reuniune de urgenţă la Palatul Elysee, Sarkozy a reiterat faptul că măsurile adoptate de către cele 17 ţări din zona euro au fost „singura cale posibilă de a rezolva problema datoriei Greciei”.

Se pare că Grecia a mai gasit o cale, mult mai simplă: falimentul şi ieşirea din zona euro.

Dar presiunile asupra Greciei sunt enorme. Un lider al coaliţiei de guvernământ din Germania a declarat că este „iritat” de anunţul premierului Papandreu despre referendum.

„Am fost iritat de aceasta ştire. Este un mod bizar de a acţiona. Premierul a fost de acord cu pachetul de salvare de care beneficiază ţara sa. Alte ţări fac sacrificii considerabile… pentru zeci de ani de management defectuos şi o conducere deficitară a Greciei – au fost luate decizii greşite şi ţara a intrat singură în această criză”, a declarat Rainer Bruederle.

El a mai spus că există o singură soluţie la anunţul Greciei.

„Nu putem face decât un singur lucru: să ne pregătim pentru eventualitatea unei insolvenţe a Greciei, iar daca angajamentele nu vor fi îndeplinite, se va ajunge la punctul în care banii nu vor mai fi viraţi”, a mai spus Rainer Bruederle.

Analiştii precizează că ultimul sondaj din statul elen a arătat că cea mai mare parte a grecilor au o părere negativa despre pachetul de „salvare”.

„Dacă va exista un referendum, am putea trage concluzia că grecii nu vor accepta măsurile de austeritate. Am putea concluziona că tot castelul de cărţi de joc se va prăbuşi”, a afirmat Howard Wheeldon, analist la BGC Partners în Londra.

Iată deci că adevărul iese la lumină: „tot castelul de cărţi de joc se va prăbuşi”. Toată această mascaradă numită euro, va dispare.

Dar să vedem ce spune un grec în legătură cu referendumul.

„Peste 80 % din populaţia Greciei nu doreşte să se semenze nimic cu UE”, a declarat marţi Akis Spiratos, cetăţean grec, de profesie ghid turistic.

Cetăţeanul grec a explicat că situaţia ar fi mult mai bună dacă s-ar reveni la drahmă. „Ne-am descurca mult mai bine pe cont propriu, cu moneda noastră, s-ar ieftini multe lucruri, pentru că multe s-au dublat cand am trecut la euro”, a mai spus Spiratos, adaugând că turismul ar merge mult mai bine, deoarece serviciile s-ar ieftini, însa calitatea s-ar menţine, ceea ce „ar însemna prosperitate în ţară”.

„Poporul e foarte supărat din cauza că o treime dintre greci lucrau la stat, erau obişnuiţi să aibă salarii constante, foarte mari. Acum, au ajuns la situaţii în care nu mai iau salarii deloc, pentru că au împrumuturi la bănci, iar băncile iau totul, având în vedere că salariile s-au redus la jumătate”, a explicat Akis Spiratos.

Guvernul elen, reunit de urgenţă în noaptea de marţi, 1 noiembrie 2011, într-o şedinţă extraordinară, a decis să susţină propunerea premierului George Papandreou pentru organizarea unui referendum asupra sprijinului financiar oferit de Uniunea Europeană.

Imediat, toată presa europeană a sărit ca „arsă” şi l-a acuzat pe prim ministrul grec că „joacă la poker” viitorul ţării sale şi al zonei euro.

Acum a apărut adevărata „faţă” a Europei şi a „elitei” occidentale: de îndată ce au văzut ca cineva, fie el şi prim-ministrul Greciei, a îndrăznit să treacă în planul secund oferta lor dem „salvare” prin îndatorare suplimentară a Greciei, aducând în prim-plan un exerciţiu cu adevărat democratic (referendumul), şi-au folosit toate pârghiile de putere şi influenţă pentru a înăbuşi încă din start această acţiune firească: Papandreu este acum acuzat chiar din interiorul partidului său că a făcut o mare greşeală şi este amenintat cu căderea guvernului.

GRECIA E UN EXEMPLU

Se pare că Grecia a început să contamineze Europa cu comportamentul său „surpriză”. Portugalia urmează să ceară Uniunii Europene şi Fondului Monetar Internaţional renegocierea împrumutului, în valoare de 78 de miliarde de euro, pentru a o ajuta să-şi ridice economia lovită de criza debitelor.

Prim-ministrul portughez, Pedro Passos Coelho, a spus că vrea o „mai mare flexibilitate”, pentru a dirija banii către companii [şi nu către bănci – cum s-a făcut şi în cazul Romîniei], în efortul de a stimula creşterea economică.

ISRAEL AR VREA SĂ ATACE IRANUL

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi ministrul Apărării Ehud Barak încearcă să înlăture opoziţia unei majorităţi a miniştrilor săi faţă de atacarea instalaţiilor nucleare ale Iranului, scrie cotidianul Haaretz.

Aşadar, Benjamin Fulford are dreptate cînd spune că elita secretă „Illuminati” vrea să declanşeze al III-lea război mondial şi să obţină un holocaust nuclear pentru a „scăpa” de 90 % din populatia de 7 miliarde de oameni ai planetei.

Istoria se scrie în aceste zile. Deciziile se modifică de la o zi la alta, situaţiile se răstoarnă în cîteva minute. Suntem martori la evenimente de importanţă planetară. Putem să ne transformăm în participanţi? În definitiv, e planeta noastră…

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=444