Tot weekendul am butonat telecomanda. M-am tot întrebat ce era de făcut şi cum trebuia făcut. Şi mi-am dat seama că lipseşte „omul”. Nea Tavi Cozmâncă. Ce-o mai fi făcând, oare? Un organizator de excepţie. O minte cu un milion de sertăraşe în care avea un milion de nume. Iar numele însemnau soluţii. Un organizator cu fler şi ştiinţă la oameni şi situaţii. Un strateg ferm şi inteligent pe care nu-l puteai duce cu vorba.

E o bulibăşeală generală la guvernul cu caş la gură. Habar n-au ce să facă. Există la ministere nişte broşurele mici în care e descris, pe paşi mici, explicit, cum se intervine într-o situaţie critică. Trebuie doar citite.

Sau mai bine chemaţi-l pe Octavian Cozmâncă, tâmpiţilor, că mor oameni în timp ce voi vă scărpinaţi în turul pantalonilor voştri de 1000 de euro!

P.S. A ieşit domnul Capră în conferinţă. Domnul Capră ne tot înspăimântă de două zile cu prevederile stării de urgenţă. Ce ascunde această manevră de dezinformare? Faptul că în Fondul de rezervă la dispoziţia primului ministru nu mai sunt fonduri. Nu mai e nimic, niciun ban. Şi nici nu-i pot transfera acum de altundeva. Cred că în rezerva pentru situaţia de urgenţă bate vântul. Vă daţi seama ce se întâmpla dacă întreaga Românie era calamitată?

Veşti din zăpadă: de la Poşta Română şi Hidroelectrica.