Etichete

,

Foto: Alice Drogoreanu

Au dinamitat relaţiile interumane determinându-ne să ne pândim, să ne invidiem, să ne urâm, să ne suspectăm, să ne călcăm pe gât, să ne vânăm, evident, din pricina banilor. Ne dirijează automat, cu cârdul, către mallurile din care, prin firmele lor de export import deci pe profitul lor, ne cumpărăm cele trebuitoare (sau, mai ales, netrebuitoare). Au tăiat pădurile ţării, au cojit şi defrişat munţii lăsându-ne casele şi agoniseala în calea viiturilor şi a inundaţiilor şi acum promovează campanii de împădurire, de parcă noi am fi vinovaţi şi trebuie să corectăm realitatea că ei au făcut averi vânzând buşteni.

Au destabilizat învăţământul românesc – un învăţământ de prestigiu care punea în inferioritate învăţământul din alte ţări. L-au pus la pământ şi pentru că elevii noştri erau o ameninţare pentru viitorul altora şi pentru că un om educat, un tânăr educat, care ştie, care citeşte, care gândeşte, e mult mai greu de manipulat decât o gâlmă cu creierul lisă. Au vânat profesorii, i-au umilit, i-au învrăjbit astfel că astăzi mai mult ca oricând dascălii copiilor noştri nu depăşesc cu mult condiţia de paria. Ei îşi trimit odraslele să înveţe în străinătate, sau îi pregătesc în şcoli particulare.

Au distrus industria românească – izvorul bunăstării şi temelia economiei unui stat – sub pretextul că e un morman de fiare vechi. Pentru că inginerii români reprezentau o ameninţare pentru averile pe care şi le visau. Cum să importăm de la detergent la autobuz prin firmele lor, dacă acestea se produc în ţară? Aşa că le-au distrus cu ajutorul prostiei omeneşti în primul rând şi mai ales cu ajutorul vânzătorilor de ţară, a trădătorilor,  din interiorul grupurilor industriale.

Au închis minele româneşti (le-au pus în conservare) sub pretextul că nu sunt productive, au înstrăinat resursele primare (petrolul, marmura, aurul, argintul, uraniul) şi ne-au făcut dependenţi de firme străine (care-s tot ale lor, cu participaţiune) în privinţa energiei electrice.

Au distrus baza de turism construită de Sindicate în zeci de ani, pentru a se împroprietări ei şi neamurile lor, evident, din dorinţa de a se îmbogăţi. Au falsificat acte şi au revendicat proprietăţi naţionalizate dar despăgubite la timpul respectiv. Astăzi apar de neunde moştenitorii care revendică bucăţi din ţară şi obiective în care statul român a investit pentru întreţinerea lor în toţi anii de până la Revoluţie.

Au împărţit România în pogoane, ca în anii ’30. Tot printr-o mare manipulare, s-au reîmproprietărit pe vechile amplasamente, foştii ceapişti. În timp ce toată Uniunea Europeană face agricultură prin asociaţii, agricultură industrializată,  iar marii latifundiari pot fi număraţi pe degete, noi ne-am întors la agricultura de subzistenţă, cu plugul de lemn tras de boi şi cu parcela lucrată cu sapa. Satul românesc se apropie de extincţie, locuit de bătrâni neputincioşi şi înconjurat de o imensă pârloagă care, dacă ar fi cultivată,  ar putea hrăni – cu produse ecologice, că tot sunt la modă – populaţia întregii Europe.

Au distrus protecţia socială şi sanitară a populaţiei, subfinanţând sistemul medical, distrugând cercetarea românească – una de prestigiu şi avansată -, vânând medicii, hăituind medicii de familie, impunând un regim de eugenie şi euthanasiere a bolnavilor, bătrânilor şi a neputincioşilor. Spartanii ar fi mândri să afle că un popor le urmează metoda (e drept, nu prin proprie voinţă) la distanţa de mii de ani. În plus, populaţia este supusă unei vaccinări ucigaşe, mânată spre seringi tot prin marea manipulare.

Au înmormântat fibra gânditoare a acestei naţii  – cei care au ţinut-o trează şi informată în toate regimurile – distrugând presa românească profesionistă şi reducând cultura (cultura care a creat Patrimoniul acestui neam!) la un soi de hobby de duminică. Distrugerea s-a făcut prin promovarea cozilor de topor şi a duşmanilor eticii şi esteticii. Aceşti corifei ai underground-ului cultural scot din subsolurile promiscuie în care şi-au dus existenţele venale, produşi degradaţi care stigmatizează România în lume.

Au demonizat credinţa ortodoxă fabricând preoţi sceleraţi şi introducând şi în Biserică secularizarea, şpaga, necurăţia, laxismul, inducând în poporul credincios ideea că e inutilă orice încercare de a fi conectat cu Dumnezeirea, pentru că ea, conectarea, se face tot prin intermediul Satanei.

A mai rămas ceva nemurdărit, neîntinat, nevândut, întreg,  limpede, puternic, durabil? A mai rămas generaţia mea. O generaţie înseamnă 30-40 de ani. Generaţia care era tânără la Revoluţie a fost cu un picior în celălalt regim şi a parcurs maturitatea în cel în care ne târâm de 20 de ani. Cred că avem obligaţia să oprim această dezrădăcinare a României. Avem datoria morală de a salva ce mai poate fi salvat. Avem această datorie faţă de părinţii noştri care au muncit ca nişte robi în comunism şi au construit – iată – baza averilor acestor sceleraţi care rod precum viermii trupul patriei şi care sunt consideraţi astăzi – culmea! – asistaţi sociali!  Avem dreptul de a ne apăra Patria, aşa cum am cunoscut-o noi împotriva invaziei acestor alogeni care nici nu fac parte din poporul român. Avem datoria de a reda România copiilor noştri pentru ca să nu fie nevoiţi să emigreze şi să mânânce o pâine amară de ausslanderi pe unde s-or duce.

Invit la meditaţie: Cristian Lisandru, Geanina Lisandru, Dumitru Agachi, Dan Chichernea, Ioan Usca, Noaptebunăcopii, World of Solitaire, Aschiutta, Dispecerul, Atitudini, Elisa, Mihaela Man, Gigi Rusu,  Razvan Rc, Black Angel Costel, ISU, Theodora0303, Papillon, Elena Agachi, Ioan Sorin Usca – Teologie, Caius, Orfiv, Cati Lupaşcu, Natasha, Gabriela Elena, Consiliul Naţional al Blogosferei, Dispeceriţa, G1b2i3, Mirela Pete, Gabitzu, Cristian Dima, Link-Ping, Simion Cristian, Cristian, Cosmin Stefănescu, Băsescul, Noaptea Iguanei, Andi Bob, Cella, Roxana Iordache, Mircea Badea, Tudor Chirilă.